Efterår

Tiden er over os, bladene falder af træerne og samler sig i hjørnerne, temperaturen falder og de varme jakker bliver fundet frem fra kælderen. Rodfrugterne begynder at være klar, kålen er sprød og saftig og vi hygger med simreretter og supper. Jordkærgård supplere os med de fineste små sager og vi frydes over kvaliteten. Vores vildt er lokalt skudt og bliver tilberedt med masser af præcision. Vi håber at i elsker sæsonen som vi gør og at i har lyst til at komme på besøg.

Glædeligt efterår til jer alle

Glade hilsner Four Hands

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: