Så er vi igang! Mange er nysgerrige.

Vi har haft godt gang i den på den lille restaurant. Vi har haft fuld hus hele ugen og mange forspørgseler på bord og mere information om vores koncept. Her er et lille skriv som forhåbentlig kan kaste lys over vores vision.

Vi bestræber os på at ændre menuen når det giver mening, det kan betyde hver dag eller hver time. Vi vil helst ikke låse os fast i en stil, men lade os inspirere af hele verden. Vi vil gerne overraske, så din eneste forventning skal være at alt foregår med den største passion. Hos Four Hands lader vi sæsonen og udbudet af lækre råvarer sætte menuen. Det betyder, at vi intet fast menukort har, således vi hver dag kan tilbyde lækre kreationer af friske og spændende ingredienser. I restauranten anvender vi tavler til at præsentere menuen. Vi er i tæt samarbejde med lokale leverandører, som kender vores stil, og gerne tilbyder os lidt af de ekstra interessante råvarer, som vores kok gerne efterspørger. Hver dag henter vi selv vores forsyninger direkte fra marken og fra slagteren. Vores stil er enkelt og gennemskueligt mad! Det er ærlige og friske råvarer, som bliver tilberedt med respekt. Jeg håber, du har fået en fornemmelse af vort køkken – ellers er du altid velkommen til at ringe, eller kigge forbi restauranten.

Mvh. Four Hands

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: