Om os

Hvem er vi?

Vi er to raske drenge som har en drøm om at lave en anderledes, men håndgribelig restaurantoplevelse i hjertet af Silkeborg.


Rasmus er uddannet kok og har arbejdet i køkkenet hele sit voksne liv, en kæmpe passion for håndværk og mad driver ham ud i ekstrem velsmag dog på en afslappet måde. En ydmyg kok med begge ben solidt plantet på jorden, som, når han folder sig ud, kan trylle selv en enlig gulerod om til et smagsbombe. Alt fra bunden og kun hvad der smager bedst lige nu, sæson er altafgørende for Rasmus.

Christian har arbejdet med service siden sit første job, om det har været i supermarked, bageren, tøjbutikken eller restauranten så har servicen og den gode relation altid været første prioritet. Der kan være stor glæde, i at give gæster/kunder en god oplevelse. Så på mange måder gør vi hvad vi gør, lige så meget for os selv, som for dem som besøger vores restaurant. Den store passion for mad og vin kommer hjemmefra, her har der altid været fokus på trygge rammer og plads til at prøve nye ting.

Hvad vi vil:

Flytte og udvikle vores og gæstens opfattelse af et restaurantbesøg.
Sætte familiære rammer op for gæsten og samtidigt byde på nye oplevelser hver gang.
Dele ud af vores passion og smag igennem gastronomien.
Gøre kreativitet og nyskabelse til en del af dagligdagen.
Pirre den smagsmæssige nysgerrighed.
Skabe et dynamisk miljø i både mad og drikke såvel som indretning.
Opbygge relationer og forhold som bygger bro mellem vært og gæst.

Bestil bord:
info@fourhands.dk

Tværgade 10
8600 Silkeborg
Danmark

Følg os på:

%d bloggers like this: